Stampin' Up producten bestellen

Dit kan op de volgende manieren:

1. Tijdens een workshop of make&take
Bij een workshop en make&take maken we een leuk project. Hierna is gelegenheid om een bestelformulier in te vullen.

2. Bij de verzamelbestelling
Ik verzamel eens in de maand bestellingen. Besteldata staan op dit blog. Twee dagen voordat ik ga bestellen moet het geld op mijn rekening staan. Je bestelling zal met PostNL naar je verzonden worden volgens de geldende tarieven. In overleg kan ik ook met DHL verzenden (volgens de bij hen geldende tarieven). Je haalt je pakketje in dat geval op bij een DHL-servicepunt.


3. Via de mail
Het is mogelijk een bestelling te doen, en deze direct vanuit Stampin' Up naar jou te laten verzenden. De verzendkosten hiervoor zijn altijd, ongeacht de grootte van je bestelling, €5,95. De verzending wordt verzorgd door UPS.
Mail mij de volgende gegevens door:
Artikelnumer, aantal, naam van het product (Geef aan of je de stempels in woodmount of clearmount uitvoering wilt hebben. Indien je kiest voor clearmount, ontvang je de rubberstempels gemount op EZfoam. Deze kun je op de acrylblok plakken.) Geef hierbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mail door. Ik zal doorgeven wat het totaalbedrag (bestelling+verzendkosten) is en naar welk bankrekeningnummer dit overgemaakt mag worden. Zodra ik het geld ontvangen heb, zal ik de bestelling plaatsen.

4. Via mijn online shop
Je stopt de spulletjes in je winkelmandje, maakt een account aan (als je die nog niet had) en rekent af per creditcard. De spullen worden dan rechtstreeks van Stampin' Up! naar jou verzonden.
Mijn online shop vind je hier:  http://stampinbyxandra.stampinup.net . Klik op "shop" en je bent op de goede plek. Net als met de verzamelbestelling, workshop of individuele bestelling kun je hier altijd profiteren van de items die in de Clearance Rack staan.

1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal bijzonder leuk en aantrekkelijk uit Xandra!
    Ook je share-acties: met minder kosten toch meedoen! Super.
    Ik ga proberen wat mensen bij elkaar te krijgen voor een workshop.
    Veel succes!! liefs, Andrea W.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X