Party time!Kennismaken met de producten van Stampin' Up! en tegelijkertijd een gezellige middag of avond met met je vriendinnen of met familie? Dat kan! Geef je dan op om een party / make-en take of workshopdag te houden bij jou thuis!

Party / Make and take:
Tijdens een party ofwel make and take maken we een eenvoudig kaartje of project met de materialen van Stampin' Up! Ook zal ik een kleine demonstratie geven met een bepaald product.
Dit duurt ongeveer 3 uur, dus zeer geschikt voor een ochtend, middag of avond. Je mag met de materialen werken die ik meebreng, en de catalogus kan ook bekeken worden.
Voor de make and take breng ik reiskosten in rekening.

Workshop:
Heb je meer tijd? Geef je dan op om een workshopdag te organiseren. Tijdens een workshopdag maken we twee of drie leuke projecten met de producten van Stampin' Up! De catalogus kan uiteraard bekeken worden, en ondertussen praat je lekker bij met iedereen.
Voor een workshopdag vraag ik een vergoeding van €25,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen en een kadootje.

Natuurlijk geef ik ook workshops bij mij thuis of op locatie. Kijk hiervoor bij het tabblad "workshops".

Als je de gastvrouw bent tijdens een workshop of party bij jou thuis, kun je leuke kortingen en gratis producten verdienen! Daarnaast krijg je zowiezo de catalogus gratis. Heb je die al? Dan kun je rekenen op een ander leuk kadootje ;-)


Heb je zelf een leuk idee om te maken, of wil je een bepaald product uitproberen? Geef dit dan aan, dan ga ik aan de slag om iets leuks naar jouw / jullie wensen voor te bereiden.

Mail mij voor meer informatie op stampinbyxandra@gmail.com

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee zeg. Zo kan je toch even de deur uit en lekker bezig te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X