Workshops

Elke maand organiseer ik een aantal workshops. Hieronder vind je de geplande workshops en informatie per workshop:

Ben jij er dit keer ook (weer) bij? 
Reserveer nu! 
Deze workshop duurt een hele dag, en zit tjokvol nieuwe spulletjes, leuke projecten, gezelligheid, een high tea, en een zeer goed gevulde goodiebag.
De kosten voor deze dag zijn €52,50.

UPDATE: De workshop op 20 januari zit VOL! Je kunt je nu opgeven voor de tweede datum: 27 januari. Voor deze datum is nog 1 plek vrij. 

  • In de hoofdrol:
Stampin' Blends: vrijdagavond 2 februari
Deze avond gaan we een begin maken met het kleuren met de nieuwe markers van Stampin' Up! Je leert de eerste basistechnieken en gaat met een aantal leuke projecten naar huis.
De kosten zijn €30,00. Dit is inclusief twee sets van twee markers. Schaft u vóór of naar aanleiding van deze workshop de complete set Stampin' Blends aan, dan is de workshop gratis.

Overige data worden nog ingepland.

  • Beginnersgeluk ;-)
Nog niet veel gestempeld? Behoefte aan uitleg? Ontdekken of Stampin' Up! wat voor jou is?
Dan heb jij zogenaamd beginnersgeluk!
Op deze workshop-avond gaan we de basis van het stempelen ontdekken. Makkelijke, snelle projectjes, veel uitleg en een berg gezelligheid met andere beginners. Je bent immers niet alleen!
Deze avonden kosten €7,50. Dit is inclusief alle materialen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers.
Bestel je deze avond voor €35,00 of meer? Dan kost de workshop slechts €3,50.

Data: donderdag 15 februari, 9.15 uur 's ochtends en 19.45 's avonds.

overige data worden nog ingepland

  • Techniekenworkshop
Op twee momenten op de woensdag kun je terecht voor een leuke techniekenworkshop. In de ochtend starten we om 9.30 uur, in de avond starten we om 19.30 uur.
Elke maand komt er een andere techniek aan bod. Je gaat weer een stukje wijzer naar huis! Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid, de boog kan immers niet continu gespannen staan.
De kosten voor de techniekenworkshop zijn €10,00. Dit is inclusief alle materialen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers.
Bestel je deze avond voor €35,00 of meer? Dan betaal je slechts €5,00 voor deze workshop.

Data:
vrijdagavond 23 februari: Brusho


Overige data worden later ingepland  • Online Events:
Eén keer in de maand organiseer ik een online event.
Deze events vinden plaats op/via facebook, via een speciale groep die ik hiervoor heb aangemaakt.
Als je lid wordt van de groep, kun je alle inhoud zien. Ook kun je dan meedoen aan de events.
Voor een event kun je een workshoppakketje en eventueel de matchende stempels en dies/pons bij mij aanschaffen. Je krijgt dan alle verbruiksmaterialen die je nodig hebt voor de desbetreffende workshop. Zelf voeg je je eigen stempels, inkt en tools toe. De aanschaf van het workshoppakket is niet verplicht!
Ruim van tevoren plaats ik een bericht over de spulletjes die je nodig hebt. Zo kun je ervoor zorgen dat je tijdens de workshop helemaal startklaar bent, en gelijk mee kan doen.
Ik hoop je te mogen verwelkomen in de groep!

Komende Online Events:


Goed om te weten:
- Avondworkshops worden gegeven van 20.00 uur tot 22.15 uur.
- Ochtendworkshops duren van 9.15 uur tot 12.00 uur.
- Workshop "In de hoofdrol": een workshop waarbij we aantal projecten maken, met 1 stempelset in de hoofdrol en de eventuele bijpassende pons, stans of embossingfolder.
- Meld je op tijd voor de betreffende workshop aan. Geef ook de keuze voor clearmount of woodmount bij je aanmelding door indien van toepassing. Daarna heb je twee dagen om de kosten van de workshop over te maken. Dit in verband met het bestellen van workshopmateriaal.
- Betaling achteraf is helaas niet mogelijk.
- Kun je onverhoopt niet komen? Annuleren is helaas niet mogelijk, maar ik zal in dat geval de workshopkit inclusief je bestelde stempelset en pons/stans naar je toesturen. Een stempelset en een stansenset zal per brievenbuspost verstuurd worden. Een stempelset met een pons zal via de pakketservice van  DHL (servicepunt naar servicepunt) of PostNL naar je verstuurd worden.

Ik heb er heel veel zin in! Jij ook? Geef je dan nu snel op! Mail mij via de mail-button aan de linkerkant van dit blog.

Al je vragen hoor ik uiteraard graag.
Zou je zelf ook eens een workshop als deze willen hebben, bij jou thuis, samen met je vriendinnen/zussen/moeder/......? Neem dan contact op en dan plannen we een workshop-avond of -middag bij jou thuis! Ik zorg voor alle materialen. Mochten er tijdens deze avond extra Stampin' Up! producten besteld worden, dan kun jij als hostess ook nog eens gratis producten verdienen!

1 opmerking:

Leuk dat je even kwam kijken! Dank je wel voor je berichtje.
Thank you for stopping by! Thanks for your sweet comments.
X